ANUNTURI GRATUITE - SHARE AUTOMAT PE FACEBOOK!

Termeni si conditii

CITITI TERMENII SI CONDITIILE CU ATENTIE.

DACA NU SUNTETI DE ACORD IN TOTALITATE CU ELE, NU UTILIZATI SERVICIILE ACESTUI SITE.


Informatii generale

Site-ul nostru va permite plasarea de comenzi online pentru produsele prezentate in sistem.


Observatii:

Ne rezervam dreptul de a modifica prezentul regulament in functie de abaterile sau disfunctionalitatile observate pe parcurs si pe baza experientei acumulate.

Ne rezervam dreptul de a sterge conturile utilizatorilor care nu respecta regulamentul, fara nici un preaviz si fara nici o explicatie.

Pentru ca informatiile din baza de date sa fie cat mai corecte si reale, va rugam sa completati cu multa atentie formularele de introducere a datelor.


Va rugam sa respectati urmatoarele cerinte minime pentru buna desfasurare a serviciului:

● Nu folositi majuscule la completarea campurilor;
● Nu folositi tag-uri HTML in campurile formularelor sau referiri spre site-uri terte;
● Nu sunt admise conturi cu continut ilegal;
● Nu folositi limbaj trivial, cuvinte obscene sau orice expresii care ar putea deranja utilizatorii site-ului;
● Nu adaugati decat comentarii la obiect;
● Nu abuzati in nici un fel de aceste servicii;
● Se interzice folosirea adreselor de e-mail din paginile acestui site pentru trimiterea de mesaje nesolicitate (SPAM);
● Ne rezervam dreptul de a folosi numerele de telefon si adresele de email introduse pe site, pentru a notifica utilizatorii.


Utilizare improprie si raspunderi

*** Utilizatorul este de acord sa foloseasca serviciile numai in scopuri legale si in conformitate cu menirea pentru care au fost create.

Utilizatorul se obliga ca:
● nu va modifica, copia, transmite, publica, reproduce, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informatie obtinuta de pe sau prin intermediul acestui site web;
● nu va desfasura (si nu va permite) activitatea de cracking sau hacking. Utilizatorii care violeaza securitatea sistemelor pot fi actionati in instanta, civil si penal.
● nu va posta in mod rauvoitor (intentionat) texte cu caracter calomnios sau injurios, de farsa, pentru a cauza neplaceri, sau a aduce atingere imaginii altor clienti/utilizatori ai acestor servicii. Utilizatorii care nu respecta aceste conditii pot fi urmariti si actionati in instanta, civil si penal, pe baza IP-urilor si/sau datelor de identificare introduse la postare.


Modificari ale acestor termeni si conditii

*** Ne rezervam dreptul de a modifica acesti termeni si conditii la anumite intervale de timp fara a anunta utilizatorii personal. Astfel de modificari vor fi aduse la cunostinta utilizatorilor prin afisare pe site-ul web pe aceasta pagina. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre utilizator daca acesta continua sa foloseasca serviciul dupa afisarea lor pe site.


Forta majora

* Nu ne putem asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea de a ne conforma obligatiilor prevazute in acesti termeni si conditii, ca rezultat al oricarei cauze aflate in afara controlului sau, incluzand dar nelimitandu-se la evenimente fortuite, conditii meteorologice nefavorabile, actiunea sau inactiunea guvernului, a altor autoritati competente de care societatea nu este responsabila.


Utilizatorul accepta sa adere la acest regulament.

* Utilizatorul confirma ca a citit si acceptat acesti termeni si conditii. Utilizarea serviciilor de catre client implica acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii.

Istoricul dvs. de navigare

Comenzi telefonice: Mesaj Sus

Trimiteti un mesaj

Introduceti un telefon si un email valid, iar mesajul nu trebuie sa fie gol.